De aanmelding

U kunt uw kind aanmelden door op het tabblad ‘Contact’ uw gegevens in te vullen. Zodra wij uw aanmelding hebben binnengekregen nemen wij snel contact met u op voor een telefonisch oriĆ«nterend gesprek. Tijdens dit gesprek geven wij informatie over de procedure en vragen wij naar uw en de specifieke situatie van uw kind. Bovendien maken we een definitieve afspraak voor het intakegesprek.

Het intakegesprek

U ontvangt van ons een bevestiging van de datum van het intakegesprek. Daarbij ontvangt u ook een vragenlijst welke u vooraf dient in te vullen en op te sturen. Zodra wij deze hebben ontvangen is de datum van het intakegesprek definitief vastgelegd. Naar aanleiding van uw antwoorden en de gevraagde gegevens van school vindt het echte intake gesprek plaats. De GZ-psycholoog onderzoekt het aangeleverde dossier en beoordeelt van tevoren of het diagnostisch onderzoek voor vergoeding in aanmerking komt. U weet dus van te voren waar u aan toe bent.

Aansluitend vindt gelijk het onderzoek plaats. Dit duurt vaak tot 15:00 uur. En indien mogelijk krijgt u ook de voorlopige uitslagen te horen.