Persoonlijke begeleiding

Bent u op zoek naar persoonlijke begeleiding voor u of uw kind? Bij O3 Schoolpsychologie zoeken we samen met u naar een passende methode. Binnen ons team hebben wij kennis van – en ervaring met – veel verschillende methoden en problematieken. Zo bieden wij onder andere behandelingen met cognitieve gedragstherapie en EMDR, maar hebben wij ook een breed scala aan andere behandelprotocollen op onze praktijk.

Past uw hulpvraag niet onder een noemer als autisme, ADHD, dyslexie of een andere eventuele diagnose maar bent u wel op zoek naar hulp en handvatten voor uzelf of uw kind, dan is persoonlijke begeleiding een mogelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan angst, depressie, gedragsproblemen, opvoedingsvragen, stemmingsklachten, faalangst, trauma en zelfbeeldproblemen.

Persoonlijke begeleiding kan in sommige gevallen vergoed worden via de gemeente, aan de hand van een verwijsbrief van uw huisarts of gemeentelijke toegang (JGT/CJG). In Alphen aan den Rijn is een verwijzing van het Jeugd- en Gezinsteam nodig. Daarnaast is een zelf-bekostigd traject bij O3 Schoolpsychologie ook mogelijk.

Contact

Bij behoefte aan meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag met u mee.