Jeugdhulp vanaf 1 januari 2024

Vanaf 2018 was de organisatie Go! voor Jeugd verantwoordelijk voor alle jeugdhulp in de gemeenten Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem. Per 1-1-2024 stopt deze organisatie te bestaan. Hierbij informeren we u graag over de aangepaste organisatie van de jeugdhulp in deze gemeenten en hoe u met hen in contact kunt komen als u een hulpvraag heeft:

Gemeente Alphen aan den Rijn

Voor nieuwe aanmeldingen vanaf 2024 kunt u contact opnemen met de nieuwe organisatie: Jeugd- en Gezinsteams Alphen aan den Rijn via 0172 227 000 of het aanmeldformulier invullen via de website. U wordt uitgenodigd voor een intake en vanuit hier wordt passende hulp ingezet. Met een verwijzing van Jeugd- en Gezinsteams naar O3 Schoolpsychologie, kan zorg bij ons als aanbieder opgestart worden.

Voor zorg die al gestart is in 2023 en doorloopt in 2024, geldt dat deze gewoon gecontinueerd zal worden. O3 Schoolpsychologie is gecontracteerd met de nieuwe organisatie in Alphen aan den Rijn. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

Gemeente Kaag en Braassem

Deze gemeente sluit zich aan bij de reeds bestaande organisatie Serviceorganisatie Zorg Holland Rijnland. Voor nieuwe aanmeldingen vanaf 2024 kunt u contact opnemen met JGt Kaag en Braassem (085 018 28 17) of met uw huisarts voor een verwijzing. Op de website van het JGt vindt u meer informatie en een link naar de aanmeldpagina. Met een verwijzing van de huisarts of het JGT naar O3 Schoolpsychologie, kan zorg bij ons als aanbieder opgestart worden.

Voor zorg die al gestart is in 2023 en doorloopt in 2024, geldt dat deze gewoon gecontinueerd zal worden. O3 Schoolpsychologie is gecontracteerd met SOZ Holland Rijnland. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

Zie voor meer informatie ook: https://www.govoorjeugd.nl/einde-opdracht-go!-voor-jeugd.

Mochten er twijfels of vragen zijn met betrekking tot uw hulpvraag, zoek dan gerust contact met ons via [email protected]. Wij helpen u graag op weg!