Happy Dyslectisch festival

Ieder jaar wordt er in de Week van Dyslexie wereldwijd stilgestaan bij dyslexie. De Week van Dyslexie vindt dit jaar plaats van maandag 2 oktober tot en met 8 oktober. Deze week is voornamelijk bedoeld om meer bekendheid te krijgen voor dyslexie, onder andere in de vorm van nieuw onderzoek, maar ook om juist stil te staan bij de krachten van kinderen en mensen met dyslexie.

In de Week van Dyslexie worden verschillende leuke en interessante webinars georganiseerd, zowel voor ouders als voor scholen en andere betrokkenen. Als feestelijke afsluiting van de Week van Dyslexie wordt op zondag 8 oktober het dyslexiefestival genaamd “Happy Dyslectisch festival” georganiseerd. Het festival bestaat onder andere uit leuke activiteiten voor kinderen en interessante sessies voor ouders. Daarnaast biedt het festival een mooie kans om andere kinderen en ouders te ontmoeten die ook met dyslexie te maken hebben. Uiteindelijk ligt de nadruk niet op dyslexie als beperking, maar juist op eigen krachten en ontdekken waar uw kind goed in is!

Geïnteresseerd? Neem eens een kijkje op de website www.weekvandyslexie.nl, voor meer informatie over de Week van Dyslexie en het Happy Dyslectisch festival!